dimarts, 15 de març del 2016

FRANKENSTEIN


FITXA BIBLIOGRÀFICA

 

AUTORA: Mary Shelley (adaptació de David Montserrat)

EDITORIAL: Almadraba

COL.LECCIÓ: Kalafate

LLOC I ANY D'EDICIÓ: Barcelona, 2012 

NOMBRE DE PÀGINES: 124

RECOMANAT PER A: Primer cicle d'ESO

 

Frankenstein, el mític personatge creat per Mary Shelley, apareix en una versió adaptada de fàcil lectura. "Qui és el monstre, el personatge creat o el seu creador, que vol esdevenir un déu totpoderós...?"



6 comentaris:

  1. Yo recomiendo este libro, me gusta mucho, porque es muy divertido.Y también me gusta mucho esta autora, MARY SHELLEY.

    langen chen 2nESO B

    ResponElimina
  2. Recomiendo este clásico por su misterio: Desde que Víctor crea el monstruo tienes la intriga de si es él el que está detrás de los asesinatos. El argumento da un giro cuando Víctor habla con el monstruo y él le pide que cree otro como él.
    Román Escuder IES Joan Coromines 2º C

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. A mi no em va agradar molt aquest llibre, encara que hi havia algunes coses que et feien voler saber què hi passa en el següent capítol i el següent fins acabar el llibre, però no em va enganxar com altres llibres. La història va d'un noi que te una gran passió per la ciència i crea un "monstre", el qual mata el seu germà petit i fa que matin la criada. No em va agradar molt però penso que als apassionats per la ciència ficció els pot interessar.
    Lucía García Ferro 2n A INS Joan Coromines

    ResponElimina
  5. Recomano aquest llibre per a persones a qui als agradi el misteri, ja que si no no els agradarà.
    A mi no m'ha agradat perquè trobo bastant injustes algunes parts, però l'única part que m'ha agradat ha sigut quan el monstre es troba amb en Victor i aquest li explica què ha fet durant els dos anys de la seva vida.
    Eloísa Prieto Haase - 2nA - INS Joan Coromines

    ResponElimina
  6. El libro está muy bien y es muy entretenido, Víctor creó un monstruo a quíen le pasan cosas muy malas, y es muy triste porque él no tiene la culpa de lo que le pasa, y no se lo merece.

    Mark Martín Domínguez 2n ESO A IES Joan Coromines

    ResponElimina